Undermålig inställning sänkte Virgo

Efter vår smått heroiska kämpainsats senast mot Qviding var truppen i gott mod inför onsdagens match mot IK Kongahälla. Många matcher på kort tid och detta var en match vi skulle städa av i förbifarten. Trodde vi. Vi sneglade på tabellen.

2018-06-13 IK Kongahälla

Vi börjar matchen på precis det sättet. Elva Virgoiter med tankarna på stundande världsmästerskap, midsommarfiranden, badtunnor, boulebanor, examensfester, ölkannor, etcetera etcetera. Första 15-20 minutrarna är det alla andras fel att vi inte kommer igång, inget ansvar och usel inställning. Vi kommer visserligen igång och skapar en del oreda, nått friläge, men första halvlek slutar 0-0 och vi ska va glada för Sundhs räddningar i målet och hans vänskap med stolparna.

Andra halvlek börjar vi känna igen oss. Lugnare med bollen, bra spelvändningar, bättre bollvinster och en högerkorridor som vi kommer runt på gång efter gång. Det började lukta 1-0 och kanske inföll det en känsla av att det här löser väl sig, som det tidigare ha gjort.

Kongahälla är ett lag som inte viker ner sig. Även om vi för matchen och kommer allt närmare segern är det tillslut Kungälvslaget som lämnar Kongevi med tre poäng. Efter en snöplig situation där två spelare i Virgo krockar kan Kongahälla sätta 1-0 i slutminuterna. Surt men vi har egentligen bara oss själv att skylla. För dålig närvaro och attityd i början av matchen gör sitt och motståndarna vill helt enkelt vinna mer än oss idag.

Det är alltså dags för oss att tända till. Hur gör vi det bättre än med seger mot Landvetter på lördag 14.00!

Vi ses där, vi behöver er support.

Sundhs vänstra vad // Pulver Bergström

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s