Nyförvärv #5 – Mattias Ivarsson

Förra inlägget lärde vi känna Anton och han smått exotiska härkomst från Norrland, ett tidigare outforskat IK Virgo-område. Med sig från Lärje-Angered tog Anton även med sig årets 5e nyförvärv, Mattias Ivarsson.

Men även om Mattias inte har en lika ögonbrynshöjande fotbollsbakgrund som Anton som tvingades ploga sig igenom 1,5 meter snö och bli halvt uppäten av mygg så har Mattias skaffat sig en gedigen erfarenhet från fotbollen i Västra Götaland. Från vaggan som granne till Jan Banan och Slobodan i Skövde via Falköping och lite hattande i Göteborg är han dock nu blivit rödsvartrandig Virgoit och kommer bli ett spännande tillskott på Mossen i år!Mattias IvarssonVarmt välkommen till Virgo Mattias! Vi befinner ju oss fortfarande i vad som närmast kan liknas vid en fimbulvinter, och även om säsongen känns långt bort så är det likväl bara någon månad dit. Så? Hur känns det hittills med nytt lag och nya lagkamrater?

Det känns superbra, trots det fruktansvärda väder vi har haft de flesta träningar så har det ändå varit en rolig första tid i Virgo. Alla har välkomnat mig på bra sätt och jag känner mig redan hemma i klubbhuset.

Jag nämnde ju att du varit runt lite, åtminstone, i Västra Götaland med ditt fotbollande. Ta oss igenom din karriär, från liten knodd till dagens lite större knodd.

Jag började med fotboll i Skultorps IF som 6 åring, blev uppflyttad i seniorlaget som vid de laget spelade i div 4 som 16 åring. Några år senare lämnade jag min moderklubb för spel i div 3 laget IFK Falköping, efter något år bytte jag till seriekollegan IFK Skövde för att sedan flytta tillbaka till IFK Falköping. När jag sedan kände att det var dags att lämna vardagen i Skövde för studier i Göteborg så landade jag i Lerum för spel i div 2. Sedan flyttade jag hem till Skövde igen för spel i div 2 med IFK Skövde, men hemflytten blev inte långvarig och något år sedan flyttade jag tillbaka till Göteborg där jag de senaste två åren har spelat med Västra Frölunda och Lärje-Angered.

Du har ju lite erfarenhet från division tre och då även från denna serie vi spelar i i år, Nordvästra Götaland. Vad tror du om årets serie? Vilka lag hamnar vi vilken ända? Och vad/vem tror du kommer bli seriens utropstecken när vi summerar året i höst?

Ska jag vara helt ärlig så har jag både dålig koll och är inte speciellt intresserad av de andra lagen i serien. Men då jag har hört på ryktesvägar att vi i Virgo skulle vara tippade att hamna i botten så skulle jag säga att VI kommer vara seriens utropstecken!

Om vi tittar lite internt och vad vi själva bör förvänta oss av IK Virgo 2018, vad tror du då? Vad har vi för kapacitet? Vad borde vi vara nöjda med? Och hur skulle du summera ett bra Mattias Ivarsson-år?

Det tog inte lång tid innan man insåg att kapaciteten är hög i vårt lag, alla spelare kan spela fotboll och dessutom har vi några som sticker ut extra mycket. Då Virgo var med i toppen ändå in i slutet förra säsongen så ser jag ingen anledning till varför det inte skulle bli så igen. Som jag ser det handlar det mest om oss själva, vill vi vara med i toppen så kommer vi vara det. Personligen vill jag ha kul på fotbollsplanen igen, jag vill framförallt få tillbaka den riktiga glädjen som fotbollen har gett mig under min karriär.

Till sist, Backstreet Boys ringde från 90-talet och ville ha tillbaka sin mittbena. Äh, bara skoja. Bra fripp förresten! Men apropå fula frisyrer så har vi ju en inkilning i vardande. Vad väljer du helst? Raka skallen eller tvingas spela hela säsongen med en Jan Banan-peruk på huvudet?

HAHAHA, det återstår och ser hur länge jag har kvar denna frisyr. Men då jag troligtvis skulle se fantastiskt konstig ut med rakad skalle får jag nog välja peruken på denna fråga.

5 snabba

Jobbar med? – Inkassering

Icke-aktiv fotbollsidol? – Personen, Arsene Wenger

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag? – Se världen

Avenyn eller Andra Lång? – Ingendera

Han i Virgo är jag avis på? – C-O:s förstatouch.

Vi hälsar såklart Mattias och hans mittbena varmt välkommen till Virgo och Mossens IP!

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s