Nyförvärv #1 – Daniel Ohlsson

Det tillhör ovanligheten, men ibland lyckas till och med IK Virgo med att nypa åt sig ett nyförvärv redan under frimånaden i november. Vanliga hackordningen är ju annars att när andra klubbar har erbjudit klart med sina skobidrag och bensinersättningar mot 8 träningar i veckan så dyker man upp hos Virgos något mer avslappade träningsinställning framåt mars någon gång.

Daniel Ohlsson har däremot råd med egna skor och var inte alls sugen på att lägga all fritid på fotbollsplanen och kritade helt sonika över sig utan att ens ha en träning i kroppen med Virgo. Kalla det för chansning kanske. Jag menar, hans enda merit är att Hake och Pulvers intygar om att ”han är en go gubbe”. Och med noll mål gjorda hittils på träningarna kanske han har en bit kvar på planen. Utanför planen passar han dock in som handen i handsken i vårt illustra sällskap.

Daniel Ohlsson

Välkommen till Virgo Olle! Redan i november valde du att krita på utan att ens snöra på dig skorna. Litar du verkligen så blint på Pulver Bergströms och J Hakes omdöme? Och hur gick egentligen rekryteringsprocessen till?

Känns fint att vara här. Haha, oftast har jag noll förtroende för de två nötterna men just i detta fallet litar jag blint på att ölen är på plats och det är ett gött gäng spelare i laget. Kändes helt enkelt som en bra plats att avsluta mina sista spelade fotbollsår.

I Virgoleden känner vi ju igen dig från din tid i Kungsbacka där ni aldrig lyckades vinna över oss det året vi möttes. Men hur ser din fotbollskarriär ut i övrigt? Vart började du sparka bort bollar först egentligen?

Två möten där ni hade riktig röta! Pajas-lag med enbart långa inkast. Jag lirade alla min ungdomsår i Lindome gif. Vi lirade i div.1 några år och hade en jävligt god tid. Bytte senare över till Kållered och därefter Kungsbacka.

Du är ju en minst sagt gänglig figur på planen, och vi som har haft förmånen att lära känna dig i alla fall lite ytligt vet ju att din käft är minst lika bred som kroppen är lång. Vad skulle du själv säga din styrka som fotbollsspelare är? Shearer-hänget i luften i straffområdet eller att du kan tjöta håll i huvudet på vem som helst?

Hahaha har retat upp många under åren, rätt säker på att de finns många där ute som gärna sätter dobbarna i mig. Men de får gärna försöka, när det hettar till på plan är då jag gör mig som bäst. Fortfarande rätt snabb och rätt jobbig att möta.

Om vi ska kika lite på året som kommer så kanske du inte hittat målet på träningarna ännu, men du verkar ju vara i en helt hysterisk fysisk form! Du har ju själv sagt att ”så här bra tränad har jag aldrig varit!”. Vad har du själv för förhoppningar på årets IK Virgo? Hur sammanfattar du ett bra personligt fotbollsår 2018 och om du måste gissa vilken årets mest dråpliga situation kommer bli, vad blir det då?

Så är det, 33 bast och i superform Vill egentligen bara ha ett gött tjöt i omklädningsrummet och i badtunnan. Skiter i tabelläget så länge vi har det ball i laget. Ett funny moment är väl redan Böjens uttalande om att vi skulle komma näst-sist i serien, löjligt!

Till sist. Du är ju inbiten GAIS-are vilket tyder både på självspäkande och lojalitet. Men hur ställer du dig egentligen till ett kommande Svenska Cupen-möte mellan IK Virgo och GAIS?

Vore en dröm, jag hade lagt mig direkt. Ge mig ett möte med Blåvitt istället så hade jag knäckt ett par näsben.

5 snabba

Jobbar med? – Snickare

Icke-aktiv fotbollsidol? – Fredrik Lundgren

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag? – Köpa upp Kamratgården och sätta eld på den.

Avenyn eller Andra Lång? – Fan det kvittar

Han i Virgo är jag avis på? – Per ”Pulver” Bergströms smeknamn

Varmt välkommen Olle! En blivande kultfigur på Johannebar!

/Sundh

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s