Nyförvärv 4 – Joacim Hake

Det finns några namn därute i Göteborgsfotbollen som man bara vet kommer bli Virgoiter med tiden. Spelare som inte kan göra annat för de både har sina bästa vänner i laget och fått en insyn i hur vi bedriver vår fotbollsverksamhet. För dessa spelare är det alltså inte en fråga om att de ska bli virgoiter, utan det handlar enbart om när.

En sådan spelare är Joacim Hake. Efter att ha varit runt lite i Västsverige och spelat fotboll vart detta år tydligen tjattrycket från hans virgopolare för stort, och med tanke på vilka glappkäftar det är så är det nog inte heller så konstigt om man ska vara helt ärlig.

JHake

En gång utsedd till årets spelare i Oddevold i Div 1. Nu är Joacim Hake, eller Hunk-Hake som ödmjukt kallar sig själv, redo tjata hål i huvudet domarna iförd Virgos vackra tröja!

 

Välkommen till Virgo Joacim Hake! Berätta, hur hård tjatterror var du utsatt för av Calle ”Läjpen” Ekdahl och Patrik ”Tälje” Falk? Och hur har du upplevt de första månaderna som virgoit?

Tusen tack! Tjötet har väl varit konstant i 1,5 år! Den ena övertalningskampanjen dummare än den andra. Skönt att slippa det och äntligen vara i samma klubb igen. Första tiden har varit händelserik, underbart med silly season! Kul att komma igång och spela med det nya gänget. Goa gubbar som kan lira fotboll helt enkelt.

Du har ju några års fotbollsspelande runt om i regionen bakom dig och du anslut ju från samma klubb som Per ”Pulver” Bergström, Kungsbacka IF i södra trean. Kan du ta oss igenom din fotbollskarriär. Vad har du för höjdpunkter och vem skulle du säga är den bästa fotbollsspelare du lirat med?

Det är väl 20:onde säsongen som är i antågande så det har hunnits med en del. Det hela började i IK Zenith och efter det spelade jag juniorfotboll i Häcken och IFK Göteborg. På seniornivå har jag hunnit avverka Torslanda, Oddevold och Kungsbacka och nu börjar ett nytt kapitel i Virgo. Höjdpunkterna måste bli Gothia cup guld och när vi sparka ut Kalmar FF och avancerade till gruppspel i svenska cupen med Torslanda. Svårt att välja den bästa spelare jag spelat med. Får passa den frågan så det inte blir några sura miner.

Om vi tittar på årets säsong som börjar närma sig så har det ju varit en stril ström spelar in i årets Virgo. Vad tror du själv om våra förutsättningar? Har du koll på övriga motståndare i serien och hur tänker du kring din egna säsong? Är målsättningen att vinna skytteligan eller kanske att endast komma 2a i mest-gula-kort-för-tjöt-statistiken?

Har inte en aning om lagen i vår serie och kunde inte bry mig mindre. Mycket kvalité har tillförts truppen inför säsongen. För att det ska bli ett roligt år så måste vi ligga med i toppen såklart! Får sikta på att vinna assistligan och att inte toppa den interna kortstatistiken.

Vi går ju mot en minst sagt spännande säsong tillmötes iår. Vad ser du själv fram emot mest? Soliga kvällar på Virgoverandan? Att avgöra med ett hattrick mot Landvetter? Samkvämet på Johannebar eller bara ynnesten i att få betala medlemsavgiften?

Verandan har gett mersmak, så en seger och sedan slå sig ner i en brassestol och snacka massa gött efter en seger hade varit prima

Till sist, vi har ju i laget gemensamt anmält dig till Paradise Hotel kommande säsong. Beskriv hur du tror att du kommer gå hem hos det svenska folket hemma i tv-sofforna. Kommer dom minnas dig som Naken-Hake, Pedofil-Hake eller Nobben-Hake?

Hunk-Hake. Killen som alla mammor önskar var deras svärson.

5 snabba

Jobbar med? – Studerande

Icke-aktiv fotbollsidol? – Roy Keane

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag? – Beläga nästa års träningsläger utomlands.

Avenyn eller Andra Lång? – Avenyn

Han i Virgo är jag avis på? – Tränarna! Bortskämda med truppens kvalitet.

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s