Nyförvärv 2017, del 3

Det har som sagt hänt mycket under våren i IK Virgo. Dryga dussinet nyförvärv har redan presenterats och för att stänga den butiken så kompletterar vi med två namn till. Sen är butiken stängd. Det finns helt enkelt inte mer plats i omklädningsrummet.

Sören Lambrecht – Jonsereds IF
Från Jonsered ansluter ytterligare en målvakt som gör att målvaktssidan är mycket mer än välbeställd under 2017. Sören är bördig från Dalsland och fick en gedigen fotbollsutbildning under sin gymnasietid i Carlstad United. Välutbildad med enorm räckvidd är det ett nyförvärv som gör målvaktskonkurrensen delikat!

Hampus Andersson – Ljungskile SK
2016 blev ett förlorat fotbollsår för Hampus där en knäskada satte stopp för spel. Innan dess har han en meritlista som gör detta skulle kunna vara lite av en värvningsbomb i division 3-samanhang. Eller vad sägs om U19-SM-guld med Häcken, En U19-landskamp och 3 säsonger i Superettan med GAIS och Ljungskile (killen har en egen Wikipediasida, bara det!). Hampus har kört på med oss under våren och ser pigg ut. Oklart dock vad knät kommer att hålla för och någon säsongspremiär är det nog inte tal om. Men när, och om, han kommer till spel så lär han bidra med endel så länga han väljer att vara kvar hos oss!

Så! Det var det hela! Tyvärr har Dilan Olhson valt att åter ansluta till sin gamla klubb Solväders FC. Vi önskar givetvis Dilan all lycka till och kan således konstatera att vi landar på 13 nyförvärv. Inte illa pinkat! Nu ska vi bara försöka få ihop detta, på pappret, gedigna lag. Gör vi det har vi alla komponenter för att göra något riktigt stort på Mossens IP detta år!

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s