Presentationer jag glömt #3 – Filip ”Frälsarn” Bergholtz

Veckorna efter semesteruppehållet har alltid varit erkänt dåliga Virgotider. 2017 var inget undantag och de som inte fortfarande var bortresta eller skadade var åtminstone ganska spritfeta och i allmänt dålig form. Det såg helt enkelt rätt mörkt ut på IK Virgos avbytarbänk. Jag och ”Berra Bom-Bom” Berheim satt och diskuterade läget i solen på vår altan när ”Bom-Bom” helt plötsligt kläcker ”Fan, jag har en riktigt, riktigt vass kille vi kan ringa!”. Sagt och gjort. Några veckor senare var han klar. Filip ”Frälsarn” Bergholtz. Den enda spelaren i Virgo som fått sitt smeknamn redan innan han gjort sin första träning.

fralsarn-1

Filip ”Frälsarn” Bergholtz anslöt under hösten till Virgo från Ödsmål. Efter ett tufft 2016 förväntar vi oss nu islossning under 2017 för mannen med det förhoppningsingivande smeknamnet!

 

Något sent men ändock, välkommen till Virgo ”Frälsarn”! Nu har du ju både spelat några matcher och gjort några mål. Bland annat sparkat bort seriesegern för Vänersborg i sista omgången. Hur har dessa månader känts och hur skulle du beskriva det gäng du anslutit till?

De har varit några väldigt roliga månader och de är inte svårt när laget består av ett sånt gött gäng både på och utanför planen.

Det gick ju fort och du hade kritat på för Virgo redan innan första träningen var genomförd i höstas. Mid-season-värvningar hör inte till vanligheten i Virgo och smeknamnet ”Frälsarn” var gjutet i samma sekund ”Bom-Bom” nämnde ditt namn. Du han ju rulla in några baljor i höstas men det kanske inte kommer skrivas någon Bibel i din ära efter hösten. Är du redo att på riktigt leva upp till ditt smeknamn under 2017 och vad tror du publik och sponsorer kan vänta sig av Virgo anno 2017?

”Bom-Bom” var väldigt övertygande om hur roligt ni hade och hur bra ni var så fanns ingen tvekan på att hoppa på Virgo-tåget!

Nä, fotbollsåret 2016 var ingen höjdare med många felbeslut. Men gjorde ju ett rätt beslut tillslut så nu är de bara att ta nya tag köra över division 3! Själv tror jag Virgo har stor potential att slåss om uppflyttning till 2:an, utan tvekan.

Bördig från Stenungssund hämtade vi dig från Gunnilse under sommaren. Ta oss igenom din karriär, från moderklubb till världens vackraste Virgo!

Började som knatte i Ödsmål, ett litet lag i Stenungsund. Gick sedan till Stenungsunds IF som 14-åring och spelade juniorfotboll tills jag valde att trappa ner och gå tillbaka till Ödsmål igen när jag var 18. Där spelade jag bara matcher ibland då jag jobbade i Halmstad i 2 år. Därefter flyttade jag hem igen och började spela lite mer seriöst och sedan blev jag värvad vintern 2015 till Gunnilse IS som precis hade avancerat upp i div2. 2016 var som sagt ett tufft år på många sätt och de gjorde att jag valde att lämna Gunnilse innan sommaren för att gå tillbaka till Ödsmål för att sedan kort där efter skriva på för Virgo och här är jag nu.

Du har ju även en mer än talangfull broder modell mindre. Vad skulle krävas för att även få ”Lill-Frälsarns” namntavla i omklädningsrummet i framtiden?

Haha de krävs nog inte så mycket när SIF åker ner i 3an och vi går upp! 😉

5 snabba:

Jobbar med? –Projektledning

Icke-aktiv fotbollsidol? – George Best och Zidane

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag?  – Troligtvis blivit ekonomiskt beroende ganska snabbt igen.

Avenyn eller Andra Lång? – Avenyn, Mange Mardröm å Sundh vet vart man hittar mig.

Han i Virgo är jag avis på? – Svårt, så många å välja på men får nog bli Nikkilä för hans sleeve.

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s