Presentationer jag glömt #1 – Erik Axelsson

Då börjar det så sakteliga bli dags att dra igång Virgobloggåret 2017. Virgo ligger som vanligt sent med att starta upp säsongen och därav finns det inte så mycket att skriva om i dagsläget. Varken gällande själva verksamheten eller vad gäller nyförvärv. Ambitionen är dock att vi snart ska kunna presentera både nyförvärv, organisationsändringar, nytt matchställ etc. etc.

Men som start på 2017 tänkte jag istället göra bot för 2016 års synder. Nämligen genom att presentera de nyförvärv som ramlade in under hösten och som aldrig hann presenteras ordentligt förra året. Rätt ska ändå vara rätt.

Först ut är en Boråsare som via en massa år i den Kungliga Hufvudstaden bosatte sig ovanpå Johannebar. Och väl där väcktes även det fotbollssug som slumrat några år. Ambitionen var lite B-lagsspel men alltefter veckorna gick vart det mer och mer klart att Erik ”No name” Axelsson var ämnad för större saker än att spöa Mossen i B-lagsserien.

erik-axelsson

Erik ”No name” Axelsson var höstens utropstecken från sin backposition. Nu ser vi fram emot att både se Erik in action samt ge honom ett vettigt smeknamn under 2017!

Så här ca 8 månader försent, stort och varmt välkommen till IK Virgo! Du har ju varit med ett tag nu och kan ju inte längre anses vara ett nyförvärv. Du kan till och med ha varit en av de bästa spelarna i Virgo under höstdelen av serien. Hur skulle du själv beskriva din första tid i Virgo och även den självklara sportfrågan: ”Hur känns det?”

Tack så mycket! Första tiden präglades föga förvånande av smärta. Men efter ett antal naprapatbesök där jag till slut diagnostiserades med gubbvad har det bara pekat uppåt. Under hösten kändes både kroppen och formen bättre och det var väldigt roligt att vara med och spela lite viktiga matcher igen.

Annars tycker jag Virgo är en fantastisk klubb med många härliga personligheter. Dessutom matcher klubben min ambitionsnivå.

Nu kliver vi ju in i säsong två och även om konkurrensen på vinterns tvåmål inte varit direkt mördande så har du ju sett oförskämt pigg ut. Löjligt placeringssäker och klok. Vad har du själv för målsättning med året och vad tror du om Virgos chanser under 2017?

I första hand att vara skadefri. Sen vill man naturligtvis spela så mycket som möjligt och känna att man är med och bidrar till att vinna matcher. Vinna skytteligan blir nog tufft…

Även om allt talar mot tror jag vi blir ett år äldre och ett år bättre. Vi slutar högre än förra året!

Berätta lite om din fotbollskarriär. Bördig från Borås så hämtade vi dig från poplaget Karlbergs BK (Kända från kvalvakamatchen mot Luleå i höstas). Ta oss igenom dina meriter och vad som gick fel så du hämnade i Virgo?

Från tämligen talanglös sparka- och springfotboll i moderklubben Svenljunga IK blev det ett par utflykter i Kinna IF och Mariedals IK. Studier tog mig sedan till Stockholm och Karlbergs BK där skador till sist gjorde att jag tog ett uppehåll från fotbollen. Och efter nästan fem års upphåll gör jag nu ett sista desperat försök i Virgo. Har inte direkt några större meriter att skryta med men har iaf varit med att kryssa mot Åtvidaberg och slagit Hammarby.

Har genomgående spelat i klubbar där man har haft lika kul vid sidan av som på plan. Med tanke på det och att man inte direkt har framtiden för sig känns Virgo som den perfekta klubben.

Till sist. I Virgo har ju alla som bekant ett, mer eller mindre, smickrande smeknamn. Men i ditt fall har vi haft förtvivlat svårt att hitta något passande då du inte är inkilad ännu och vi har i alla hast fått ta till ”No Name”. Vad ser du mest fram emot. Inkilningen eller ditt nya smeknamn?

Inkilningen ser jag mycket fram emot. Alla aktiviteter av den typen håller ju extremt hög nivå i Virgo så det ska bli kul att se vad ni kokat ihop.

5 snabba:

Jobbar med?Egenföretagande konsult inom hårdvarunära mjukvaruutveckling.

Icke-aktiv fotbollsidol? Robert Pires.

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag?  – Alternera mellan Norrland och Afrikas östkust.

Lounge(s) eller Långgatorna?Båda.

Han i Virgo är jag avis på? Erlandsson – äldst men ändå bäst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s