Torsk mot Kärra

4 raka vart aldrig en 5e victoria. Det var i ärlighetens namn aldrig riktigt nära. Kombinationen formtoppat Kärra/Manfallet Virgo var ingen rödsvart succé och Gästerna kunde vända hem med komfortabla 0-3.

Skärmklipp

Över: Alberts; Caesar, C-J Falk, Nikkilä, Norberg, Candy. Under: Jones, Berra, Tor, Ekdahl, Oskar.

 

Det kändes på förhand att det skulle bli en tuff uppgift när återbuden kunde läggas på hög och vi insåg att det nog inte ens skulle räcka till full 11a. Från Kodematchen startade 3 spelare på samma position mot Kärra och det vet ju alla att det inte är optimalt. För att ens få ihop lag fick vi dagen till ära ringa in världens vackraste fotbollsspelare, Håkan Alberts och fenomenet Totte Lindén. En duo med ett samlat tränings och matchantal på 0. Detta kryddat med undertecknad ombytt i randig tröja på bänken och ni förstår själva att det var tunt.

Virgo ställer ändå upp med en slagkraftig trupp! Inget snack om saken! Men otränat, otajmat och tillbakapressat så skapade Virgo aldrig nått mer än nått slumpartat framåt. Tyvärr. Samtidigt spelade Kärra ut ordentligt på det otroligt dåliga underlaget och visade upp en fotboll som var som gjord för att spelas på Mossens IP. Långa crossbollar som man ständigt vann och sakrvade vidare med både precision och avsikt. Svår att försvara sig mot och i mitten av första så stängde Kärra mer eller mindre matchen med 2 snabba mål. Inte mycket mer att orda om.

Virgo får ta nya tag och på lördag mot Velebit kan vi nog räkna hem ett par bortflugna hjältar igen. Och det lär behövas! Velbit som gått ordentlig kräftgång på slutet sprattlade till och slog Landvetter senast. Det gav säkerligen blodad tand för ytterligare segrar! Dessutom har man ju Skiljo på topp och det mina vänner, det är ingen drömmotståndare kan jag säga!

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s