Nyförvärv #7 – Patrik Falk

I snart tre års tid har vi i Virgo haft ynnesten att spela med en Falk på topp. En Falk som är sylvass i avsluten. En Falk som kan ta en hel del stryk utan att klaga. En Falk som är springer mer än alla andra och är en ren skräck för motståndarlagen.
En Falk på topp har länge räckt mer än långt. Men i år! I år har vi ynnesten att kunna match två sådana Falkar anfallet. I år kommer nämligen Carl-Johan Falk kunna kampera tillsammans med säsongens 7e nyförvärv, Patrik Falk.

Men vem är då denna nya Falk? Ja, förutom att vara en alldeles förträfflig anfallare har han även visat goda egenskaper på andra viktiga områden kring laget. Kanske är han är lite smittad av sitt jobb med event? För Falk har nämligen tagit den naturliga rollen som både DJ i omklädningsrummet och har även axlat den något slumrade rollen som Instagramansvarig för IK Virgo. Så jobbar en framtid Virgoikon!

Nyförvärv 2016 004

Precis som vilken vad sjöbuse som helst så sitter även Patrik Falk inne på en ordentlig skepparkrans. Ahlgren, not so much.

Välkommen till Virgo Patrik! Jag antar att det inte känns som världens mest onaturliga steg då du känner många i laget sedan Torslandatiden. Men jag ställer ändå den klassiska frågan: Hur känns det?

Finns det någon som kan må dåligt av burgare och öl med gubbarna på Johannebar? Eller för den delen se Ulf ”Kungen” Carling cykla raka vägen från Lindevi till Johannebar för att släcka törsten?

Utan att veta allt för mycket nu så misstänker jag att även du till mestadels har spenderat ditt fotbollsliv i Torslanda. Berätta! Hur ser dina meriter ut? Vet även att där ingår lite Futsalspel och då inte i Avenyn United som annars är ett tillhåll för Virgoiter.

Flest gjorda mål i absolut alla framträdande, på träningar, sen 1996!

Du jobbar ju lite inom event om jag förstått det rätt. Du har bland annat fått åka jorden runt i Volvo Ocean Race och arrangerar även en egen fotbollsturnering på somrarna. Berätta mer!

Land och rike runt med en öl i handen. Där är man stark. Drar 2017 igen!

Nu väntar ju division 3-spel med Virgo, ett lag som till stor del är Torslandas raka motsatts. Om vi bortser från det faktum att det under 2016 kommer spela, minst, 8 spelare med förflutet i Torslanda, vad tror du kommer vara den största skillnaden med spel i Virgo? Vad är de största för- och nackdelarna?

Största skillnaden är nog närheten till pub, och div 4, samt storleken på pingisbordet. Ingen är gladare än jag! Nackdelen är halvmånen i pingisbordet som Joakim Ahlgren slagit sönder. Gör att man mer än förtjänat förlorar i pingisen.

Till sist. Vi står ju inför en något oviss säsong motståndsmässigt. Vad tycker du själv att vi ska ha för förväntningar på oss själva? Vilka tror du kommer ligga i toppen? Och vad tror du vi kommer minnas mest när vi summerar 2016? Att vi slagit ölkannerekordet på Johannebar eller att vi vunnit serien?

Att Gustaf ”Gnesta-Kongo” Lindberg börjar duscha med boysen. Minns mest bör väl bli Vårfesten 2016, vilket är starten på ett nytt ölkannerekord!

5 snabba:

Jobbar med? – IK Virgos Instagramkonto (Och lite event)

Icke-aktiv fotbollsidol? – Anders Lindahl

Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag? – Köpa en bollpumpansvarig till Virgo. Kenneth Nyström gör ju traktordäck av våra stackars bollar.

Lounge(s) eller Långgatorna? –Lounge (s), men då ljuger jag för att imponera på en dam.

Han i Virgo är jag avis på? Ulf ”Kungen” Carlings inställning till träning!

Fåordig, självsäker, kaxig och mystisk. Virgos egna vagabond kommer bli ett gjutet inslag i Virgos omklädningsrum under 2016! Återstår bara att se hur vi löser smeknamnsproblematiken med att nu ha 2 Falk i truppen.

/Sundh

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s