Kossor på grönbete

Något så oväntat som en förlust för IK Virgos B-lag fick tydligen lägga förra veckan till handlingarna. B-laget, som kan vara det mest vinstrika b-laget i gbg-fotbollen de senaste 5 åren, började säsongen med en bortavinst mot Önnered för några veckor sedan, men lyckades alltså inte följa upp den något bakfylleinfekterade insaten mot söndagens motstånd Masthugget.

Nu bevittnade jag inte bedrövelsen själv, men word on the street gör gällande att en något överambitiös uppställning med 3-backslinje inte riktigt orkade jobbet i 90 min. Märkligt med den fysiska status vår trupp sitter inne på.

B-laget brukar hur som helst inte dansa igenom serien obesegrade och vi får hoppas att detta var säsogens förlust. Med tanken på den degraderingen vi själva gjorde trotts förra årets serieseger så borde ju allt annat än serieseger vara lika med ett underkänt resultat. Å andra sidan ska man kanske inte undeskatta div.3-serien. Många klubbar är div.6-klubbar vilket kanske leder till att B-lagen till största del består av A-lagsspelare. Jag fick känslan att så kan varit fallat i söndags.

***

Så har då säsongens målvaktshandskar införskaffats. I vanlig ordning går IK VIrgo i bräschen för allt som är stiligt och moderiktigt.

Snyggast i stan sedan 1909. Även på handskfronten.
Första grästräningen genomleds under gårdagen. Många trötta ben. Många felpass och många svordommar men ändå med ett löfte om något bra.
Det finns många fina saker med våra grästräningar. Personligen älskar jag att glida upp till klubbstugan direkt efter jobbet för träning. Det ger en mer proffisionell inramning. Våra sedvanliga midnatssträningar tar fan udden av träningssuget. Det är också en ynnest att klä på sig och bara kunna öppna dörren från omklädningsrummet och så är man på planen. Ännu goare att efter träningen kunna avnjuta en grillad körv och fortfarande hinna hem lagom till CL.
***
FCF-bloggen har även notterat vår tidiga framgång med en spelarintervju. Tyvärr gav de micken till helt fel person.

 ttp://www.fcfiskeback.se/blogg/?p=18040

”Åt helvete med Jantelag!” tänkte Mossan när han svarade på frågorna. Nej, ”Åt helvete med alla lag!” var det nog vid närmare eftertanke. I sig inga sakfel i intervjun. Mossan ges svar på det dom flest nog känner och tycker. Personligen är jag även en stor ivrare för ”vi-mot-världen-tänk” och tror att lag som besitter denna inställning kan försätta berg. Men Mossan, kunde du inte svarat med lite mer finnes?

***

Vi kör lagfotografering på måndag den 5e. B-lagsmatch för vissa, träning för resten. Där emellan tar vi lagfoto. Grillen går även på efter fotgraferingen så folk som vill stötta B-laget kan göra detta avnjutandes en körv. Läget för Tom att grilla efter-matchen-körven till B-laget är ju också de gynnsamma. Så se till att det blir bra närvaro på måndag!

***

Till sist en påminnelse om stödklubbsvärvningen! Jag hänvisar till föregående inlägg kring info, men det är viktit att vi får in dessa nu!

/Sundh

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s